eetcafe restaurant ijssalon De Boeter Zoutkamp
Home - Menukaart - Dagbesteding - Contact - Openingstijden
 

Dagbesteding restaurant IJssalon de Boeter


Heb jij een zoon, dochter, client of bewoner die een veilig, beschermd en gezellig werkplek zoekt in de horeca?

We zoeken medewerkers, die graag onder agogische begeleiding willen werken.
Er plaats voor maximaal vier medewerkers per dag.

Wij zoeken positief ingestelde medewerkers. Die graag in de horeca willen werken.
Gasten helpen, een kort gesprekje met de gasten voeren, koken, schoonmaken, afwassen

  • We staan bekend om onze zelfgemaakte appeltaart. Die kunnen we samen maken.
  • We hebben nu mosterdsoep en garnalensoep. Maar dat kan beter. Welke soepen gaan we samen maken?
  • Er zijn duizend dingen te doen: bestek poetsen, tafels afruimen, planten water geven vragen wat gasten willen eten, enz……
  • We hebben 20 smaken Deens ijs. Zou jij ijs willen scheppen?

Als je bij ons komt werken hebben we eerst een inwerkperiode. Om elkaar te leren kennen.

Daarna gaan we een plan maken. Welk werk wil je gaan doen? En wat wil je leren?

Na een tijdje hebben we een evaluatiegesprek / functioneringsgesprek. Hoe gaat het? Wat gaat goed? Wat is de huidige situatie? En wat is je wens situatie?

Aandachtspunten:

We hebben twee aandachtspunten voor de medewerkers:

Schoon & Beleefd

Het aandachtspunt voor de begeleiders is:

Balans

Het balans blijven zoeken tussen wat de medewerker nodig heeft en het bedrijf nodig heeft

Een balans vinden tussen bijvoorbeeld:
  zelf laten doen – samenwerken - overnemen
  stimulatie – overprikkeling
  mogelijkheden – beperkingen
  eigen identiteit – werksituatie
  structuur – flexibel zijn

Vervoer:

Gehaald en gebracht worden kan (in een straal van 30 km) alleen aan het begin van de dag en aan het einde van de dag

Contactpersoon:

Laagdrempelig contact tussen de verzorger en de werkbegeleider

Kosten:

De standaard vergoeding die geldt voor dagbesteding met begeleiding

Verzekeringen:

Wij, van Restaurant ijssalon de Boeter, regelen de benodigde verzekeringen

Vakanties en vrije dagen:

Zomervakantie: Half juli t/m half augustus (vier weken)
Kerstvakantie : Kerst t/m oud en nieuw (twee weken)
Vrije dagen: Paasmaandag, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaart, Pinkstermaandag

Ten slotte:

Mijn naam is Babette Croeze.
Voordat ik restaurant ijssalon de Boeter begon, heb ik o.a. op een activiteitencentrum gewerkt. Mijn opleidingen zijn MDGO Agogisch Werk en HBO Creatieve Therapie.

Restaurant ijssalon de Boeter is open sinds maart 2008. In al die jaren hebben we met veel plezier gewerkt met een jong team en hebben een grote klantenkring opgebouwd.

We zijn nu een seizoenbedrijf. Zomers is het heel druk en in de winter heel rustig. Het zou ons sterker maken als we het gehele jaar open kunnen zijn.
Juist omdat we een laagdrempelig, ontspannen en sociaal bedrijf zijn, maakt dagbesteding ons compleet.

Voor mij is het cirkeltje rond. Horeca en agogisch werk. Ik word er blij van.


Contactgegevens:

Babette Croeze 06 30 19 61 28 deboeter@gmail.com
Restaurant ijssalon de Boeter, Reitdiepskade 2, 9974 PJ, Zoutkamp

binnenhaven zoutkamp